SCHMINKEN VOOR IEDEREEN

delimiter image

Voor kinderen is schminken altijd feest, het levert een positieve spanning op en het is een ideaal hulpmiddel om te komen tot rollenspel. Het kan kinderen stimuleren in fantasiespel. 

Voor ouders en pedagogische medewerksters is het heel leuk om te doen omdat het niet alleen je creatieve brein stimuleert maar ook de kinderen positief bekrachtigd. 

Als je kinderen gaat schminken is Schmink op waterbasis aan te bevelen. . Dit breng je gemakkelijk op en de schmink gaat er ook weer even makkelijk af. 

Wij bevelen Superstar Schmink aan. Er zijn vele mooie kleuren beschikbaar en is ideaal voor het gebruik bij kinderen. Deze schmink is 100% veilig, wordt niet getest op dieren en heeft 16 grams en 45 grams potjes beschikbaar. Het brengt heel gemakkelijk op.

Alle kleuren en producten die gebruikt zijn voor de designs bij alle schminkvoorbeelden zijn te koop in onze webshop De schminkwebshop.

Het allerleukste en meest onbetaalbare moment als je kinderen schminkt, is wanneer ze in de spiegel kijken en vol verwondering zichzelf zien!