SchminkWebshop

Schminkwebshop Colours
delimiter image

In de webwinkel van SchminkWebshop Colours kun je al je favoriete kleuren schmink en glitter benodigdheden eenvoudig online bestellen.

In de webshop staat alles overzichtelijk in categorieën met de verschillende producten erbij vermeldt.

Wij vinden het belangrijk dat er een goede uitleg is van het gebruik van onze producten. Daarom zijn er extra pagina’s met informatie over de producten en verschillende schminktechnieken.

Bij SchminkWebshop Colours is alles op voorraad. Wat je vóór 16.00 uur besteld wordt ook echt dezelfde dag verstuurd.

Producten
delimiter image

SchminkWebshop Colours heeft het complete assortiment van Superstar en bovendien een eigen lijn penselen, Exclusieve DreamColours, een exclusief schminkpalet, heel veel glitters en een flink assortiment YbodY Glittertattoo’s

Verder zijn er een aantal kant en klare pakketten, door mijzelf samengesteld, waar je meteen mee aan de slag kunt. Kijk ook eens naar Maak een compleet model: hier kun je per schminkvoorbeeld gemakkelijk alle benodigde producten bestellen. Uiteraard krijg je bij SchminkWebshop Colours alle service en de persoonlijke benadering die je van Colours gewend bent!

Naast SchminkWebshop Colours heb ik nog een webshop; Superstar België. Dit is het officiële consumenten verkooppunt van Superstar voor België. Ook hier geldt: alles wat je vóór 16.00 uur bestelt wordt dezelfde dag verstuurd en heb je meestal de volgende dag in huis.

SchminkWebshop Colours

ALLE KLEUREN SCHMINK EN GRATIS UITLEG!